Over ons

Vintagefootballshirts.com is opgericht in 2010 met de wens om een ​​passie voor voetbalshirts om te zetten in een webbedrijf. Sindsdien is de site uitgegroeid tot een van de marktleiders in de online verkoop van zeldzame, originele, vintage voetbalshirts met klanten zo ver als Amerika, Australië en Azië.

Sinds de oprichting is Vintagefootballshirts.com steeds sterker geworden en heeft het nu duizenden overhemden met originele gelicentieerde replica-jerseys naast elkaar met zeldzame, door wedstrijden gedragen items. Velen zijn in nieuwstaat en onze gemakkelijk te navigeren site maakt het voor bezoekers eenvoudig om te vinden wat ze willen. Het assortiment bestaat uit shirts die teruggaan tot de vroege jaren tachtig en bevat items van vrijwel elk Brits binnenlands team, naast vele wereldwijde clubs en internationale partijen.

Vintagefootballshirts.com is toegewijd aan het leveren van de allerbeste service aan alle klanten en het blijven aanbieden van een van de meest uitgebreide series voetbalshirts die op het internet verkrijgbaar zijn.